Rijbewijskeuringen

U wilt uw (groot) rijbewijs vernieuwen en hiervoor bent u verwezen door het CBR naar een internist omdat u diabetes heeft en medicijnen gebruikt die hypoglycemieën (lage bloedsuikerwaarden) kunnen geven. De Leefstijlinternist voert hiervoor een keuring uit als onafhankelijke internist.  

Hoe maakt u een afspraak?

U kunt een mail sturen naar info@deleefstijlinternist.nl. Van het CBR heeft een zorgdomeincode gekregen. Geeft u deze code in de mail naar mij door. U krijgt binnen twee werkdagen een reactie. U kunt ook bellen met 072-3033403 en een bericht inspreken voor het maken van een afspraak. 

Wat zijn de wachttijden?

U heeft meestal binnen 2-3 weken een afspraak.

Locatie keuringen  

Heerhugowaard

Wekelijks op vrijdagochtend en middag

Forum II Heerhugowaard

Stationsplein 49

1703 WD Heerhugowaard

Schagen

Op woensdagochtend 2 maal per maand HKN huisartsenpost

Grotewallerweg 1

1742 NM SCHAGEN

Alkmaar

wekelijks op donderdagochtend  in Gezondheidscentrum Alkmaar Frans Halsstraat 49

1816 CM Alkmaar

Wat zijn de kosten?

De tarieven zijn landelijk vastgesteld door de Nederlandse Zorg autoriteit: NZA tarieven rijbewijskeuringen. Normaal gesproken komt hier nog BTW bij, maar omdat de Leefstijlinternist jaarlijks maar een beperkt aantal keuringen uitvoert, hoeft u geen 21% BTW te betalen. Het tarief voor 2024 is opgebouwd uit het basistarief van 30 minuten directe tijd (de tijd in de spreekkamer)  en 15 minuten indirecte tijd (administratietijd). Totaal komt het tarief op € 161,39

 

.

 

 

 

 

 

 

 

Inspireren – Motiveren – Samenwerken

Geen Wachtlijsten

072-3033403

info@deleefstijlinternist.nl

Frans Halsstraat 49, 1816 CM Alkmaar