In geval van spoed

De Leefstijlinternist is een praktijk voor poliklinische internistische zorg. U kunt geen patiënten die acuut zorg nodig hebben verwijzen naar de Leefstijlinternist.

Maagband met klachten van braken

Patiënten met een maagband die onder behandeling staan bij de Leefstijlinternist en klachten hebben van braken of passageproblemen kunnen dagelijks en in het weekend van 7.00-23.00 contact opnemen met de Leefstijlinternist zodat de maagband kan worden aangepast.

(Vermoeden) ernstige complicatie na een bariatrische operatie

Patiënten die een bariatrische operatie (maagverkleining of maagbandje) hebben ondergaan dienen bij spoed te worden verwezen naar het ziekenhuis waar de bariatrische operatie in het verleden heeft plaatsgevonden. Indien dit niet mogelijk is heeft De Leefstijlinternist afspraken gemaakt met het Flevoziekenhuis in Almere zodat patiënten bij spoed verwezen kunnen worden naar het Flevoziekenhuis.  

Klachten die niet kunnen wachten tot de volgende werkdag

In geval van klachten die niet kunnen wachten tot de volgende werkdag kunnen patiënten van de Leefstijlinternist telefonisch contact opnemen, ook in het weekend en op zon- en feestdagen op telefoonnummer 072-3033403

 

 

 

 

 

 

 

.

 

 

Inspireren – Motiveren – Samenwerken

Geen Wachtlijsten

072-3033403

info@deleefstijlinternist.nl

Frans Halsstraat 49, 1816 CM Alkmaar